Schrijf je in nu in voor de winterlessen van 2023-2024! 

Ook dit jaar richten we een winter tennisreeks in die volledig indoor doorgaat. De winterlessen gaan zoals elk jaar door in de sporthal naast de tennisclub. Er worden lessen aangeboden voor zowel jeugd als volwassenen. De lessen zullen doorgaan op dinsdag, woensdag en zaterdag voormiddag voor de jeugd en op zaterdag voormiddag voor de volwassenen. De reeks omvat 17 lessen op dinsdag of woensdag en 16 lessen op zaterdag. De lessenreeksen starten vanaf 04/11.

Meer info vind je hier.

Inschrijving Winterlessen 2023-2024
Let op: Eén inschrijvingsformulier per persoon én per reeks. De jeugdgroepen zijn opgedeeld per kleur van bal. De leeftijden staan vermeld naast de kleuren. Indien je kind de herfstlessen volgde, mag dezelfde kleur genomen worden.
Let op: Eén inschrijvingsformulier per persoon én per reeks. De jeugdgroepen zijn opgedeeld per kleur van bal. De leeftijden staan vermeld naast de kleuren. Indien je kind de herfstlessen volgde, mag dezelfde kleur genomen worden.
Let op: Eén inschrijvingsformulier per persoon én per reeks. De jeugdgroepen zijn opgedeeld per kleur van bal. De leeftijden staan vermeld naast de kleuren. Indien je kind de herfstlessen volgde, mag dezelfde kleur genomen worden.