Super nieuws voor jullie!!!!!

Dank zij een samenwerking met TC Tennifun kunnen wij maandelijks een clubavond aanbieden op Tennifun (Hoegaarden).Deze zal doorgaan elke derde zaterdag van de maand op 3 terreinen van 19u00 tot 22u00 vanaf november tot en met maart 2024.

We zullen deze avonden wat inkleden zodat ieder van ons er iets aan heeft. We kunnen dit ook altijd combineren met een drankje en een hapje in de kantine van Tennifun. We hopen dat dit aanbod jullie zal smaken en hopen hiermee ook in de winter wat connectie met elkaar te houden.

Bovendien niks dan goed nieuws want dit aanbod is voor onze leden volledig gratis 🙂

We starten dus op zaterdag 18 november, nadien volgen 16 december, 20 januari, 17 februari en 16 maart. Hou deze data dus zeker al vrij!

Voor de eerste editie vragen we om vooraf in te schrijven. Je kan dit doen door een Whatsapp bericht te sturen naar Lieve op het nummer 0473 59 01 96 met als meededeling ‘Ik doe mee op 18/11’. Voor de jeugdspelers graag ook een bericht. Voor hun zal het sowieso starten om 19 u, formule afhankelijk van de deelnemers, info volgt nog.

Graag een bericht tegen ten laatste 10 november.