Samenwerking D'store

Om goed en comfortabel te sporten heb je uiteraard baat bij degelijk materiaal.
Dat gaat van sportschoen en -kledij tot alle mogelijke toebehoren.

Daarom zijn we verheugd dat onze tennisclub in zee kan gaan met D’Store.

D’Store is dé grootste sport- en vrijetijdswinkel uit de regio Leuven. Zij beschikken over een mega-aanbod aan kledij, accessoires en schoenen. Ze bieden alles aan voor een actief leven.

Bovenop de permanent lopende kortingen die D’Store aanbiedt, kan je via jouw lidmaatschap bij onze sportclub vanaf nu tevens genieten van 5% extra korting bij al je aankopen in de winkel.
We bieden je bijdeze met veel genoegen je persoonlijke D’STORE/TCBOUTERSEM-REDUCTIEKAART aan en bedanken D’Store van harte voor deze samenwerking!

Elk jaar zal onze vereniging een bonus ontvangen op basis van alle aankopen die leden in de loop van het jaar met deze reductiekaart bij D’store gedaan hebben. Deze bonus kunnen we investeren in tennismateriaal voor de club.

Elk lid van TC Boutersem heeft recht op deze reductiekaart, ook zij die deel genomen hebben met de S2Tennis of één van onze kampen en lessenreeksen.

Maak er zo veel mogelijk gebruik van, TCB zal er wel mee varen!!!!!

Bij de start van het seizoen 2018 - 2019 zal je, bovenop je nieuwe lidkaart, eveneens een waardebon van D’Store ter waarde van 20 € ontvangen die 2 maanden geldig is. (na betaling van je lidgeld - geldig tot 13/06/2018). Een deel van je lidgeld is zo terug betaald!

De D'STORE/TC BOUTERSEM -REDUCTIEKAART en WAARDEBON kunnen afgehaald worden tijdens de openingsreceptie op 13/04/2018 of later tijdens een clubavond.