De inschrijvingen voor de lentelessen komen eraan. Er kan ingeschreven worden vanaf maandag 18/03 (het was niet mogelijk om een uur te selecteren, dus we veronderstellen dat dit vanaf 00:00 is).

We werken deze keer met een andere manier van inschrijven, niet langer via onze eigen site, maar via de site van Tennisvlaanderen.

Via de volgende links:

https://www.tennisenpadelvlaanderen.be/nl/clubdashboard/lessen-en-stages?clubId=2334kom je op het clubdashbord van TC Boutersem. Hier kan je kiezen voor het tablad lessen en stages en dan kan je inschrijven voor de juiste kleur/groep.

Alles wijst zich normaal van zelf uit. Je moet je inloggen met je account van tennisvlaanderen, indien je dit niet hebt kan je op de eerste vraag ‘nee’ antwoorden, en ook zo geraak je door de inschrijvingen.

Indien je kiest voor 1 les per week, moet je minstens twee beschikbare momenten aanduiden. Je kan deze zetten in volgorde van voorkeur, in de mate van het mogelijke wordt er zo veel mogelijk rekening gehouden met jullie eerste voorkeur. Indien je kiest voor 2 lessen, moet je 3 mogelijke momenten aanduiden.

Moesten er toch nog problemen zijn, kan je een mail sturen naar liesl.meeus99@gmail.com

Nu nog hopen op goed weer 🙂

Veel tennisplezier!

Het bestuur van TC Boutersem